نان يکي از اصلي‌ترين وعده هاي غذايي بشر و تقريبا ارزان‌ ترين ماده غذايي به شمار مي‌رود. در کشور ما ايران گستردگي فراواني در دسته بندي انواع نان وجود دارد. از نان‌ هاي سنتي و محلي متعلق به هر منطقه گرفته، تا نان‌ هاي ماشيني و صنعتي که چندين سال است مورد مصرف مردم قرار مي‌گيرد.


در اين بين نان سنگک در صدر نان ‌هاي ايراني قرار دارد که از آرد سبوس ‌دار مرغوب و سالم، آب خالص و مقداري نمک تهيه مي‌شود. اين نان سنتي علاوه بر طعم و عطر فوق ‌العاده بسيار مغذي است و قابليت سيرکنندگي بالايي دارد. سنگک يکي از قديمي‌ترين نان‌ هاي ايراني، و از نظر کارشناسان تغذيه بهترين نوع نان است.


روش پخت سنتي اين نان و ظاهر و طعم منحصر به فرد آن باعث شده که در فرهنگ و سفره ايراني ارزش بالايي داشته و در وعده‌ هاي غذايي به ويژه صبحانه در اولويت قرار گيرد. نان سنگک به دليل داشتن مقدار زيادي فيبر هضم آساني داشسته و مورد توجه متخصصان تغذيه است.




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Moreen سی دی موزیک آموزش نقاشی HSE gaz میلیونر شوید Millionaire گانودرما تحقیقات سئو سایت HelliFull پایان نامه ها و تزهای کارشناسی ارشد