نان يکي از اصليترين وعده هاي غذايي بشر و تقريبا ارزان ترين ماده غذايي به شمار ميرود. در کشور ما ايران گستردگي فراواني در دسته بندي انواع نان وجود دارد. از نان هاي سنتي و محلي متعلق به هر منطقه گرفته، تا نان هاي ماشيني و صنعتي که چندين سال است مورد مصرف مردم قرار ميگيرد.
در اين بين نان سنگک در صدر نان هاي ايراني قرار دارد که از آرد سبوس دار مرغوب و سالم، آب خالص و مقداري نمک تهيه ميشود. اين نان سنتي علاوه بر طعم و عطر فوق العاده بسيار مغذي است و قابليت سيرکنندگي بالايي دارد. سنگک يکي از قديميترين نان هاي ايراني، و از نظر کارشناسان تغذيه بهترين نوع نان است.
روش پخت سنتي اين نان و ظاهر و طعم منحصر به فرد آن باعث شده که در فرهنگ و سفره ايراني ارزش بالايي داشته و در وعده هاي غذايي به ويژه صبحانه در اولويت قرار گيرد. نان سنگک به دليل داشتن مقدار زيادي فيبر هضم آساني داشسته و مورد توجه متخصصان تغذيه است.
درباره این سایت